bier op maat

Bier op maat

Hebt u een café, waarom dan geen eigen bier op uw kaart?

Zijn jullie een school, waarom dan geen biertje i.p.v. de traditionele vlaaienslag?

Hebben jullie een club, sportvereniging, cultuurraad of noem maar op; voor iedereen die het wil, kan er een biertje gebrouwen worden naar eigen smaak, kleur, ...

Het gaat hier steeds om een origineel bier, dus geen standaardbier waarbij enkel het etiket gepersonaliseerd wordt.

Afname kan vanaf 300 liter in flessen van 0,75 cl, andere inhouden kan in samenspraak.

Standaardbier of stockbier kan afgenomen worden in kleine oplages


Hoe gaat alles in zijn werk:

U komt alleen of met enkele mensen van de organisatie een keertje op bezoek in de brouwerij, waar we de koppen bijeen steken om tot een recept te komen.

De tweede stap is samen een brouwdatum vastleggen. Eens we deze overeengekomen zijn, kunnen we aan de slag. Van jullie groep kunnen 4 mensen het brouwsel helpen brouwen, zodoende leren jullie (of de brouwer) op die dag wat bij over het brouwen.

Van zodra het brouwen achter de rug is, kunnen jullie je bezighouden met het ontwerpen van het etiket. De noodzakelijke info over wat er op het etiket moet staan, krijgen jullie van ons mee.

Een week of vier na het brouwen is het bier klaar om te bottelen en kunnen de etiketten gekleefd worden, deze worden door jullie aangeleverd als PDF bestand die door ons naar de drukker gaat. De afmetingen van het etiket zijn 14 x 7 cm.

Een week later kan het bier afgehaald worden. De betaling kan gebeuren via overschrijving, maar kan ook ter plaatse gebeuren. Jullie ontvangen steeds een factuur.

Indien dit voor jullie een succes wordt, kan er steeds een identiek volgend brouwsel gebrouwen worden, daar het om jullie recept gaat.

Is deze formule iets voor jullie, aarzel niet en neem contact op met de brouwer van DEN TRIEST.

 

Marc

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x